Zoektocht duurt voort

Ondanks dat ik een tijd niks tot weinig hier heb geschreven ben ik toch altijd op zoek naar dé weg om mijn gezondheid te verbeteren. Hoewel ik met het meeste wat ik doe overtuigd ben dat ik in de goede richting zit, is er nog steeds niet de doorbraak waar ik zo naar verlang.
Ik ben nog steeds ALTIJD erg moe, heb geregeld spierpijn, vooral in mijn rug. Heb steeds vaker duizelingen, voel me neerslachtig. Mijn menstruatie duurt maar langer en langer, de laatste keer 2,5 week!
Er zijn wel dagen of momenten dat ik me iets beter voel, wat energie voel stromen maar dat gaat dan allemaal op elke keer aan achterstanden wegwerken in het huishouden voornamelijk. Of in sociale contacten want die hebben er ook danig onder te lijden.
Erg deprimerend...

Mijn plan nu is om volgende week een afspraak bij de osteopaat te maken. Dat helpt vaak wel mijn rug los te maken.

Qua voeding door te gaan met weinig/geen tarweproducten en melkprodukten (ook geit en schaap). Ik heb een aantal boeken in huis gehaald waar ik probeer inspiratie uit te halen:
- "Het heden ik kookboek. Lekker eten ondanks ME, candidiasis, hypoglykemie en voedselallergieën." van Anne Marie Reuzenaar.
- "Gluten, tarwe & zuivelvrij genieten." van Nicola Graimes.
- "Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie." van verschillende auteurs.
- "Heerlijke desserts. Glutenvrij en zonder melk." van verschillende auteurs.

Het blijft lastig want met zo weinig energie blijft er vaak weinig over om iets lekkers uit te zoeken en grijp ik maar wat ik in huis heb en waar geen bereiding voor nodig is.

Wel vanmorgen geëxperimenteerd met maïsmeel: zie hier.

Ook wil ik naar een specialist op het gebied van hormonen. Een tijdje terug al van alles erover opgezocht... maar mijn geheugen laat me in de steek en ik moet overnieuw beginnen. Wie een goede hormoon specialist weet in Noord-Holland laat het me a.u.b. weten! Buiten Noord-Holland is trouwens ook goed, ik heb het er voor over een stuk te rijden.

Update 12-04-2012

Boek Menopauze besteld en al ontvangen.
Npc creme besteld en ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten